Taller de cuina saludable per millorar l’alimentació dels fills
11 de març de 2010Aquest taller forma part d'un seguit de propostes formatives organtizades per les Associacions de Pares i Mares dels centres d'educació infantil, primària i secundària de Vilafranca amb el suport de l'Ajuntament. Ja fa temps que les diferents AMPA es coordinen per organitzar xerrades sobre temes de d'interès per a pares i mares amb fills i filles en edat escolar. Aquesta vegada es proposen abordar un tema de força actualitat que, de ben segur, preocupa moltes famílies, l'alimentació.
Aquest és un tema clau que es considera important abordar, ja que incorporar uns bons hàbits alimentaris -juntament amb altres aspectes com l'exercici físic- garantirà les bases necessàries per gaudir d'una bona salut.
Marga Serra, dietista amb una llarga experiència professional en l'àmbit dels infants i que assessora de diversos projectes relacionats amb l'alimentació, explicarà en què consisteix una dieta equilibrada i donarà pautes per a la planificació setmanal dels àpats.
Com a complement d'aquesta part més teòrica, Maribel Medina, cuinera amb una llarga experiència treballant en menjadors escolars, aportarà uns coneixements molt més pràctics i aplicables en el dia a dia, ja que s'encarregarà d'elaborar un ampli ventall de plats en què la combinació equilibrada de diferents nutrients en serà la protagonista. Està previst que els plats es puguin tastar en finalitzar el taller.
Aquest taller, tot i que s'adreça especialment a pares i mares, és obert a tothom qui tingui un interès especial pel tema. Està previst que comenci puntualment a les 9 del vespre i que, en finalitzar, es pugui obrir un torn de paraules perquè es plantegin els dubtes i les preguntes que es considerin oportunes.
Aquest és un tema clau que es considera important abordar, ja que incorporar uns bons hàbits alimentaris -juntament amb altres aspectes com l'exercici físic- garantirà les bases necessàries per gaudir d'una bona salut.
Marga Serra, dietista amb una llarga experiència professional en l'àmbit dels infants i que assessora de diversos projectes relacionats amb l'alimentació, explicarà en què consisteix una dieta equilibrada i donarà pautes per a la planificació setmanal dels àpats.
Com a complement d'aquesta part més teòrica, Maribel Medina, cuinera amb una llarga experiència treballant en menjadors escolars, aportarà uns coneixements molt més pràctics i aplicables en el dia a dia, ja que s'encarregarà d'elaborar un ampli ventall de plats en què la combinació equilibrada de diferents nutrients en serà la protagonista. Està previst que els plats es puguin tastar en finalitzar el taller.
Aquest taller, tot i que s'adreça especialment a pares i mares, és obert a tothom qui tingui un interès especial pel tema. Està previst que comenci puntualment a les 9 del vespre i que, en finalitzar, es pugui obrir un torn de paraules perquè es plantegin els dubtes i les preguntes que es considerin oportunes.