Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

El pregó de Daniel Olivella dóna el tret de sortida a la Fira del Gall 2007

12 de desembre de 2007
Daniel Olivella és un vilafranquí inquiet, polifacètic i un xic aventurer que es presenta com ambaixador de les nostres tradicions més arrelades, entre d’elles la gastronomia, a la ciutat considerada la capital culinària dels Estats Units, San Francisco.
És propietari del restaurant B44 Catalán Bistro a Sant Francisco. El seu prestigi no tan sols és recorregut a l’estat de Califòrnia, ha estat considerat també com un dels millors restaurants dels Estats Units en la llista de la publicació americana USA Today.
La Fira del Gall és una fira centenària i tradicional, que tenint els seus orígens en un mercat de venda d’aviram, ha estat capaç de conjugar la tradició amb la innovació i la qualitat. La Fira del Gall s'ha anat revitalitzant cada any, introduint els sectors econòmics de criadors d’aviram autòcton, elaboradors del vi, restauració i comerç.
Avui per avui, la Fira del Gall és una de les activitats de més envergadura de la nostra ciutat i, paral·lelament amb la Festa Major, la que atrau un més gran nombre de visitants.

pujar inici